Monday, June 25, 2012

Saya Kembaliii....!!!

Huiyoohhh..... posting terakhir gua adalah bulan Januari katanya !!!
Apa punya malas daaa... Kata orang tua-tua, rumah kalau tinggal lama-lama tak berapa nak elok.  Nanti ada yang "menumpang" ! Betulkah? HOHOHO... nasib baik gua punya ni bukan rumah, tapi sekadar "Blog" di pinggiran.  Buang masa jer la kalau nak tumpang-tumpang nih.

Mana menghilang?
Entah.. ada jer.. tiap-tiap hari pi keje kat opis yang sama.  Masih duduk dirumah "standard" yang sama (psstt... ramai yang dah renovet rumah kat kat kejiranan gua nih).  Dalam rumah pun masih sama jugak.. bersepah sana sini.  Al-maklum lah, malas nak kemas sangat sebab nanti mesti anak hok yang jate tuh akan "kemas" balik.  Amacam alasan?  Ok?? hohohoho

Yang pasti gua makin bz sekarang ni + tahap kemalasan dah mencapai tahap agong jugak lah untuk mengadap PC nih.  Line bb selekom area rumah gua ni selalunya macam se~nel bila waktu malam.  Time subuh jer baru dia laju mencanak-canak.  Yang bizi kat opis pulak sebab gua dah dicampak ke section lain plak.  Sekarang dok buat re-insurance nye account plak.  Banyak jugak benda baru kena belajar, thanx to Nurulisa yang banyak membantu.  Lu memang Hebat !! tak sia-sia dulu gua jadi tok guru lu... sekarang sudah terbalik, gua plak berguru dari lu. hohohoho.....
Then satu lagi gua tak pasai-pasai dilantik jadik bendahari Kelab Sukan opis gua.  Adoii .. memang naya sebab kena bagi komitmen lain selain dari keje harian opis tu.


Hah, speaking about sports club nih... sabtu baru ni berlansung acara Amazing Race & Treasure Hunt kat FRIM, kepong tuh..... gua amek bahagian Amazing Race kunun nye.. Ada treking masuk utan beb.... wallaweee..... lu orang taktau apa yang gua rasa..... terubat sikit rasa rindu gua kat bau utan tu.  Perkhhh... feel dia jangan dok cakap la... kembang kempis idung gua dibuat nye..
Really had fun that day !!! (Nota Kaki : Team gua tak menang pun.. hahahha)

Nanti lah, kalau ada masa & sisa-sisa kerajinan... gua akan try post gambar-gambar xtvt yang terlepas nak cerita kat blog merapu gua ni.

... okeh, sambung balik pasai cerita utan tu.  Gua teringat projek gunung last gua yang mana gua announced untuk gantung beg sebab dah nak kawen!  Ngeeee....
Sayang, tak terjumpa plak gambar-gambar projek Stong Raya Cina 2003 tuh !!  Pelik jugak.   Sebab selama ni gua banyak simpan gambar-gambar apa projek pun...
Cari punya carik.. last-last yang gua jumpa adalah sekeping CD !!
Jeng jeng jeng.... !!!!
Apakah isi nya?  Kalau diizinkan Allah dan masih ada sisa-sisa kerajinan, gua nak try upload VC dlm cd nih !!!

Kepada pelakon-pelakon & pembuat cd ni.... love you all  !!!   sobs sobs sobssss........

4 comments:

Zakiyah Zainon said...

hahaha tidaakkkkk....

Azai Azali said...

hehehehehe....

SUNDELPINGITAN said...

http://catatanseorangprimadona.blogspot.com/
blogwalking...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)