Saturday, March 28, 2009

Lagu Hits bulan ini

video

amacam??? bley paham?? hehehheheh

Sabar anak ku... sabar..

yieehhaaa...... masa yang ditungu-tunggu akan menjelma....
sabar syaza sabar..... :-))

hari ini, si kecik ni mandi kolam katanye.. nasib baik ada kolam kecik nih... kalau tak jenuh la nak melayan kerenah dia yang asyik ajak pi mandi kolam....
memang hantu kolam la budak ni.. .

tapi kalau korang pernah dengar dia nyanyi lagu air.. so sweeeeaaaaatttttttt....
nanti lah kalau rajin aku upload la untuk korang share saat-saat so sweaatttt itu...

Sunday, March 22, 2009

KLCC @ 22/03/2009


Hari ini ke KLCC.. sebab minik ajak pi makan (tapi aku lah yang bayar cam besa...) kat Manhattan Fish Mart.. Sebab ex-anak murid dia ada keje kat situ katanye..
whay not..... try lah sebab, tak pernah makan kat kedai nih.... & satu lagi pasai pagi tadik aku dah tinggal kan diorang sebab pi main bowling kat BTS tuh... ala2 repay treatment la nih....

The foods is okey... sedap gak lah.. sebab sokmo dok makan ayam jer before nih .. la ni makan seafoods la plak...
& yang paling best masa bayar.. pasai dapat staff disc gituh... part ni yang paling aku sukak!!!
hehehhehe......

Anyway bila balik rumah, tengok balik gambar2 yang aku snap kat KLCC tuh.. emmm.. memang la chanteks KLCC iniehh... bangga aku sebab jadik rakyat Malaysia....!!!
..... Btw, ada rasa cam gambar dlm poskad yang dijual kat kedai cenderahati tak gambar2 yang aku snap nih?? huhuhuuhuh

Tournament Day...!!!


la la la la la la la la la..... seperti yang boleh dijangka.. main macam taik!!!
hahahahha.. tapi ramai lagi yg seangkatan dengan gua.. huhuhuuh... so takder la malu sangat..
takper...takper.. yang penting memasyarakat kan diri dengan staff TMIM gituh... & having fun... & makan pree... ngeeee......
1st game = 105
2nd game = 147
okeh la.. malas nak cerita dah.. sebab saya gagal... kueng..kueng...kueng...!!!!

Sunday, March 15, 2009

Trening Kunun nye.. kui !!!


hehehehe....... the title has say it all.....
These kemaruk ex-PGIs has gather in BTS bowling alley to...... ??
you decide by your own lah, what is the best word to choose.... hahahhaha.....
Whats the catch ???? Next week got tournament la.... TMIM sport club will having inter-office bowling tournamet gituh..... & some of us has decide to join in.. saper takmo main preee...
huhuhuuhuhuhuh.........

Thursday, March 12, 2009

Hujung Minggu yang Sudah

Last weekend, aku keluar dari KL.. dengan kata lain nya balik kampung la...



ada sepupu nye kenduri kat Chenderong Balai...
so saya pun menghadirkan diri ke majlis kenduri itu... dari Desa Gemilang nih terus ke kenduri tuh bertemu & bersua muka dengan sepupu sepapat dan saudara mara.... ini belah mak aku la....





dari kenduri tuh singgah la pulak di Ipoh melawat makcik2 ku di sana... then baru balik ke Parit Buntaq. Lama jugak dah tak balik ke sana.... rasa bersalah pun ada... tapi nak buat camner, dah tiada kesempatan gituh......

Apapun seronok tengok anak aku gembira main dengan sepupu2 dia... yang tak seronok nye. cuti pendek sangat... so tak boleh la lama2 kat sana.. kesian syaza... keseorangan la dia kembalik ke KL nih.......

aahhh... lupa plak nak bagitau satu fakta penting....hehehhehe....
saya telah berjaya membeli dua kete ferrari tuhhh.. jangan tak percayaaaa.....
huhuhuuhuhu..... layan kan ajerrrr....